Tot 50% korting
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Uw bestelling wordt verzonden door prioritaire post of per aangetekende post of express DPD en kan door ondertekening worden aangevraagd. Ons doel is om alle bestellingen te verzenden vóór 16.00 uur op dezelfde dag (maandag tot vrijdag) na voltooiing, verwachten dat de meerderheid van de behoeften van onze klanten te kopen en registreren voor de klassen 1-2 dagen 2-3 dag bezorgservice te volgen 48

DPD is de volgende dag van zakelijke koeriersdienst. Het telefoonnummer, orde en DPD tekst, met inbegrip van het toezicht, en zorgen voor een levertijd venster.

Internationale bestellingen zullen variëren afhankelijk van het land waar de postdienst in de Royal Mail te worden aan de nationale en internationale scheepvaart, afhankelijk van het land. Wij hopen dat de meerderheid van de bestellingen binnen 3-5 dagen worden geleverd.

Houd er rekening mee dat als u opgeeft of voorzien levering de volgende dag, het is gewoon over "werk" criteria. Wij hebben slechts één e-mail verzameld van maandag tot vrijdag, zodat we op vrijdag na 16:00 uur en alle bestellingen worden niet verzonden op maandag.

winst
Wij willen dat u de aanschaf van een bril te genieten, maar als je wilt iets nieuws om ons te kopen, geven wij u een volledige terugbetaling van het gekochte artikel terug om de status te geven.

Terugbetaling van belastingen dient te geschieden binnen 14 dagen na aankoop.

Wanneer het product veilig is om terug te keren, zullen we besparen u drie dagen (hoewel bijna iedereen van ons terug op dezelfde dag) voor een perfect verkoopbaar elementen in uw staat.

belangrijk
We kunnen de geretourneerde pakket opnieuw om ervoor te zorgen dat het product is beschadigd tijdens het transport. Hij kan ook willen items die door EMS kan worden gecontroleerd om te registreren voor het gebruik van de dienst terug te keren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren rendement op doorreis.

In de bovenstaande beschrijving of geen informatie wanneer een product of een niet-wettelijke rechten als consument wordt gegeven.

Back
auteursrecht ©2020 www.creativeprana.com
Korting kledingwinkel,Goedkope schoenen,Heren Online